برگزیده ها
اجرای صحیح اصل ٤٤ منجر به رونق کسب و کار  می شود/جایگزینی "مهارت" به جای "مدرک" با فرصت دادن به بخش خصوصی واقعی

مازندمجلس: دولت و قانونگذاران باید بخش غیر دولتی را یاری کنند و با فرصت دادن به بخش خصوصی در کنار کسب و کارسنتی، ارتقاء اقتصادی را برای جامعه رقم بزنند که اگر بخش خصوصی در همه بخش های اقتصادی اثرگذار شود مردم به صورت عملیاتی و اجرایی وارد اقتصاد شده و از این طریق رشد اقتصادی و سرانه ملی ما با کشورهای توسعه یافته رقابت خواهد کرد.

مازندمجلس: دولت و قانونگذاران باید بخش غیر دولتی را یاری کنند و با فرصت دادن به بخش خصوصی در کنار کسب و کارسنتی، ارتقاء اقتصادی را برای جامعه رقم بزنند که اگر بخش خصوصی در همه بخش های اقتصادی اثرگذار شود مردم به صورت عملیاتی و اجرایی وارد اقتصاد شده و از این طریق رشد اقتصادی و سرانه ملی ما با کشورهای توسعه یافته رقابت خواهد کرد.

به گزارش ایلنا؛ رییس‌انجمن کسب و کار ایران با اشاره به سخنان رییس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها فاقد هر گونه مهارت برای ورود به بازار کار هستند و برای رفع این معضل توجه به «نظام ملی مهارت» ، «آمایش آموزش عالی» و «مدرک گرایی» که به صورت مزمن در فرهنگ اجتماعی ما ریشه دارد  برطرف شود، گفت: دولت ها هیچ نقشی در کارآفرینی ندارند فقط مسئولیت های حاکمیتی را برعهده دارند، در قانون هم تعریفی برای نقش کارآفرینی دولت وجود ندارد و برای ایجاد یک کسب و کار باید ایده، راهکار ، ابزار ، سرمایه و بازار فراهم باشد در صورتی که یکی از این گزینه ها را هم دولت  فراهم کند بقیه برعهده کارآفرین است.

هادی سیاری با تفکیک بخش خصوصی واقعی از غیر واقعی ( خصولتی ) بیان کرد: زمانی کسب و کار پویا شده و رونق می گیرد که واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی صورت گیرد و بر مبنای اصل۴۴ قانون اساسی به درستی عملیاتی و اجرایی شود.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی جلوتر از بخش دولتی حرکت می کند، اظهارداشت: دولت و قانونگذاران باید بخش خصوصی را یاری کنند و با فرصت  دادن به بخش خصوصی در کنار کسب و کارسنتی، ارتقاء اقتصادی را برای جامعه رقم بزنند.

سیاری با اشاره به سخنان اخیر رییس سازمان برنامه و بودجه که عدم تطابق رشته‌های دانشگاهی با نیازهای بازار کار را یک نقیصه عنوان کرده ، خاطرنشان کرد: اگر بخش خصوصی در همه بخش های اقتصادی اثرگذار شود و مردم به صورت عملیاتی و اجرایی وارد اقتصاد شوند رشد اقتصادی وسرانه ملی ما با کشورهای توسعه یافته رقابت می‌کند.

رییس انجمن کسب و کار ایران با ابراز امیدواری نسبت به جایگزینی مهارت گرایی به جای مدرک گرایی و تاثیرمثبت افزایش سهم آموزش‌های مهارتی در نظام آموزشی برنامه ششم ، تاکید کرد:بسترسازی مهارت آموزی از افتخارات مدرسه عالی کسب و کارغیردولتی ماهان است که درهمین راستا فارغ التحصیلانی را تربیت کرده که به جای کسب دانش آکادمیک به یادگیری مهارتی و کاربردی روی آورده‌اند.

آغاز ثبت‌نام دوره‌های MBA برای کارآفرینان و متخصصان کسب و کار

وی از آغاز ثبت‌نام دوره‌های MBA برای کارآفرینان و متخصصان کسب و کارهای مختلف در مدرسه عالی کسب و کار ماهان خبر داد و گفت : جوانان مهارتی و آموزش دیده با ارائه الگوهای مهارتی و کاربردی می توانند افراد را به تکاپوی علمی وا داشته و با خلق ایده‌های جدید و کارآفرینانه آنها را جذب بازار کار کنند.

این کارآفرین در پایان با بیان اینکه افرادی که از طریق فرآیندهای بخش خصوصی آموزش می بینند، زودتر جذب بازارکار شده به بخشی از سخنان نوبخت مبنی بر اینکه دولت در شورای عالی اشتغال طرح کارورزی را تصویب کرده و بر این اساس نیروهای جویای کار به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها می توانند در واحدهای تولیدی به صورت کارورزی مشغول شوند و حقوق هم دریافت کنند، اشاره کرد و گفت: با برداشته شدن تحریم‌ها فرصت بیشتری برای رونق کسب و کار فراهم و نیاز به تحقیق و آموزش و کسب علم ، بیش از گذشته احساس می شود.

 

 

خصوصی اقتصادی مهارت بازار آموزش واقعی مهارتی اینکه اشاره سخنان گرایی فراهم اجرایی برنامه عملیاتی جایگزینی مدرسه سیاری قانونگذاران قانون ماهان کارآفرین کاربردی توانند کارورزی متخصصان کارآفرینان ثبت‌نام دوره‌های برعهده دولتی رقابت اثرگذار یافته توسعه اقتصاد کشورهای بزنند انجمن ارتقاء کارسنتی دانشگاه‌ها التحصیلان بودجه جامعه کارآفرینی
اخرین اخبار